Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kilpailut

Kisamme ovat pääosassa este- ja kenttä painotteisia. Mutta kyllä koulukisojakin pidetään. Kun talli on kokonaan valmis tulee olemaan avajaiskisat, sekä pyrimme järjestämään joka kuukausi kisat. Meillä on hieno nurmikenttä missä järjestämme estekisoja ja samalla kenttäkisoja. Kisamme ovat usein villit, joten sinne voi osallistua mitä vain rotua olevat hevoset.

 

Päivämäärä Muut tallit Laji   Linkki kutsuun/tuloksiin
22.2.-13 - este   Tulokset
         

 

kisat.JPGlisbet2.JPG

 

 

Kasvatus

Meillä on myös kasvatustoimintaa, kasvatamme pääosin suomalaisiapuoliverisiä. Mutta jos meillä on laadukas tamma tai ori muun rotuisena luultavasti hänelle tulee ainakin muutama välkikasvu. Jos haluat astuttaa tammasi jollakin oriillamme alta näet ohjeet siihen. Tai jos haluat jälkikasvun jostakin tammastamme ja sinulla on sopiva ori siienkin löytyy ohjeet alhaalta.

Päivämäärä Isä Emä Varsa
00.00.´00 - - -

Jos haluat, että tammasi astutetaan orillamme tee näin:

 1. Valitse itsellesi sopiva ori tallistamme, sekä varmista että se on samaa rotua tammasi kanssa.
 2. Sitten mene täyttämään lomake. Tästä
 3. Laita lomake vieraskirjaan yksityisellä!
 4. Sitten kun olen nähnyt ja lukenut lomakkeesi ilmoitan tallisi vieraskirjaan onnistuuko astutus.
 5. Jos astutus onnistuu ilmoita vieraskirjassamme kun tuot tammasi talliimme.
 6. Kunhan astutus on tapahtunut, tuon tammasi takaisin ja kerron vieraskirjassa että astutus onnistui ja käsken käyttämään tammaa eläinlääkärillä, jos vain mahdollista. Sitten kun varsa  syntyy niin ilmoitat vieraskirjaani kerrot nimen, sukupuolen ja lähetä linkin varsan tietoihin. 
 7. Jos varsa menee myyntiin, voisin harkita ostamista.

 

IMG_4201.jpg

Kisaajatoiminta

Talliltamme on mahdollisuus saada kisahevonen. Kisahevonen on sellainen jolla valmentaudut ja kisaat silloin kun haluat. Kirjoitat myös hoitotarinoita. En ota kaikille hevosille kisaajaa mutta saat kysyä katää vain haluat, mutta älä loukkaannu jos et saa juuri sitä mitä haluat. Mutta en halua sellaista joka käy kirjoittamassa vain kerran eikä tule enään takaisin, mutta lomaa saa aina kunhan se ei kestä vuotta.

Kisahevosesta saa melkein kuin oman hevosen. Otamme kiisaajoiksi luotettavia, ystävällisiä ja reippaita heppatyttöjä, ja miksi ei poikiakin.

Kun osallistut omalla kisahevosella kisoihin, ilmoita minulle luokka ja tallin jonne osallistuit osoitteen kanssa! :) Niin minä ilmoitan sinut kilpailuihin jos haluan itsekkin osallistua.

Toivoisimme, että noudattaisin muutamia vaatimuksia:

 • Sinun on kisattava vähintään kerran kuukaudessa, jos et hoida kertaakaan 6 viikkoon sinut erotetaan. Jos olet lomalla tämä sääntö ei päde.
 • Et saa tehdä kisahevoselle tai muulle talliporukalle mitään pahaa kuten haukkua tai juoruta. Et saa myöskään vahingoittaa hevosia tai muita ihmisiä.
 • Muista turvallisuus!;)

Jos haluat kisahevosen tee näin:

 • Valitse mieleinen hevonen ja kysy jos saisit alkaa kisaamaan sillä.
 • täytä tämä lomake.
 • Odota, että saat viestiisi vastauksen. Jos vastaan myöntävästi teen sinulle kisaajasivun.

Hoitajatoiminta

Moni tietää millainen on hoitajatoiminta. Elikkäs jos sinulla on hoitohevonen sinun on hoidettava sitä, elikkäs se ei ole vai juttu mikä sinulla ja et tee mitään asian kanssa. Voit osallistua kisoihin, mutta et niin isoihin kuin kisaaja. Sekä voit olla samaan aikaan kisaaja kuin hoitaja, sekin onnistuu. Silloin laitat rastit molempiin kohtiin. Mutta saat puuhata hoitsusi kanssa mitä vain haluat, kunhan se ei ole mitään mikä loukkaisi tallia tai muita hoitajia.

 

Toivoisimme, että noudattaisin muutamia vaatimuksia:

 • Sinun on hoidettava vähintään kerran kuukaudess mielellään, jos et hoida kertaakaan 6 viikkoon sinut erotetaan välittömästi. Jos olet lomalla tämä sääntö ei päde.
 • Et saa tehdä hoitohevoselle tai muulle talliporukalle mitään pahaa kuten haukkua tai juoruta. Et saa myöskään vahingoittaa hevosia tai muita ihmisiä.
 • Muista irl-elämä tarinoissasi eli ette pysty lentämään. (;

Tekstit: © Sofia VRL-12480

Kuvat: © Vikarus (Luvat on!), Fantacy shotsh.nl

 

Tämä on virtuaalitalli, this is a sim-game stable

©2020 Kasvatustalli Perla - suntuubi.com